TPS:n kausi ei saanut toivottua kruunua. FC Inter oli Veikkausliigan putoamiskarsinnassa parempi yhteismaalein 2-0. TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen oli ymmärrettävästi pettynyt mies tappion jälkeen.

– Meiltä aika samanlainen peli kuin keskiviikkona (ensimmäinen osaottelu, joka päättyi 0-0). Kaksi peliä, eikä tehdä yhtäkään maalia, niin ei silloin voi nousta ylöspäin. Inter pelasi hieman paremmin kuin edellisessä ottelussa. Tuntuu aika raskaalta nyt analysoida tätä peliä, Laurikainen sai sanottua Huuhkaja tv:lle.

TPS:llä oli tarvittavat paikat maalin tekemiseen, mutta nuori joukkue ei saanut paikoista sisään.

– Joskus ei vain mene sisään, tänään ei mennyt. Ei meillä mitään avopaikkoja ollut, mutta ei Interilläkään, Laurikainen sanoi.

TPS:n lähtökohdat kauteen olivat lähes katastrofaaliset, eikä seuralla ollut edes varmuutta saako se vietyä läpi koko kautta. Osakeanti toi kuitenkin kassaan tarvittavan rahamäärän ja kausi saatiin pelattua. Samalla seuran taloudellinen tilanne koheni.

Lopulta oli todella lähellä, ettei TPS olisi jopa noussut suoraan Veikkausliigaan, sillä eroa nousseeseen JJK:hon oli vain yksi piste. Laurikainen näki tappion jälkeen paljon positiivista kuluneessa kaudessa.

– Urheilullisella puolella ollaan menty eteenpäin. Olisi ollut hienoa saada kirsikka kakun päälle, mutta hieno kausi pojilta. Täältä noustaan ensi kaudella, Laurikainen sanoi.