Turkulaistaustainen SJK:n pronssimitalisti: ”Toivotaan, että Tepsi nousisi”

SJK:n keskikentällä vahvan kauden pelannut Matej Hradecky oli tyytyväinen kauteen, vaikka kaulaan ripustettiin HJK-ottelun jälkeen vain pronssimitalit.

21-vuotias keskikenttäpelaaja harmitteli huonoa alkukautta ja kabinettisekoilua, jonka myötä SJK menetti kolme pistettä peluutettuaan kuutta pelaajaa, joilla ei ollut lisenssiä PS Kemiä vastaan kauden avausottelussa..

– Totta kai olisimme halunneet voittaa kultaa, mutta mitali on aina mitali, ja sen voi laittaa sitten palkintokaappiin. Alku(kausi) oli ihan hirveä, sitten siihen vielä se kabinettisähläys.

– Loppukausi oli kyllä ihan huikea, hieno joukkue ja hyvät pelit pelasimme. Ihan kiva päättää kausi näin. Jos olisi ollut vielä muutama peli, niin olisimme varmasti olleet korkeammalla, Hradecky sanoo SuomiFutis.com-sivustolle.

Hradeckyn mukaan pisteiden menettäminen pyrittiin unohtamaan mahdollisimman nopeasti, mutta silti se antoi SJK:n alkukaudelle huonon lähtölaukauksen.

– Yritimme unohtaa sen nopeasti, mutta kyllä siinä sitten meni pari peliä. No, ihan ansaittu tulos tämä on, Hradecky myöntää rehdisti.

Hradecky on TPS:n kasvatti, ja hän pelasi vielä viime kaudella Palloseurassa Ykköstä. Täksi kaudeksi mies teki paluun Veikkausliigaan SJK:n paidassa. Hradeckylla oli melko selkeä mielipide siihen, kumpi turkulaisjoukkueista pelaisi ensi kaudella Veikkausliigassa. Nousukarsinnassa kohtaavat FC Inter ja toiseksi Ykkösessä sijoittunut TPS.

– Ehkä pitää se toinen osaottelu ainakin mennä katsomaan. Toivotaan nyt, että Tepsi nousisi, Hradecky hymähtää.

Comments are closed.