Arsenalissa kolmen kauden (2012-15) aikana yli 20 maalia tehnyt saksalaishyökkääjä Lukas Podolski pelaa toista kauttaan Turkin Superliigassa Galatasarayssa. Podolski johti Galatasarayn näytöstä, kun se voitti Cupissa Dersimsporin 5-1.

Viime kaudella Podolski tykitti 13 maalia 30 ottelussa. Tällä kaudella saksalainen on tehnyt kaksi maalia kolmessa pelaamassaan ottelussa. Nyt Cupin ottelussa tuli komea hattutemppu.

Podolski vei Galatasarayn 1-0-johtoon 23. minuutilla varmalla viimeistelyllä maalin edustalta. Video alla, jos et näe, katso täältä.

Peşindeyiz Galatasaray!

@PesindeyizApp
Podolski'nin golü!

Podolskin toinen osuma syntyi 35. minuutilla. Kova laukaus meni etukulmasta maaliin. Video alla, jos et näe, katso täältä.

Hattutempun Podolski viimeisteli toisella puoliajalla hurjalla pommilla rangaistusalueen ulkopuolelta. Video alla, jos et näe, katso täältä.

Galatasaray jatkaa voitolla Turkin Cupin toiseen vaiheeseen. Turkin liigassa Galatasaray on kolmantena kahdeksan pelatun ottelun jälkeen.