Video: Jälleennäkemisiä, ylävitosia ja psyykkausta – tältä näyttää Manchester Cityn pelaajatunnelissa

Pelaajatunneli on jo pitkään pysynyt melko salamyhkäisenä paikkana. Sinne saatetaan kurkistaa juuri ennen ottelua, mutta Manchester City avasi portit ja päästi fanit katsomaan, mitä siellä pelaajatunnelissa oikein tapahtuu.

Cityn mediatiimi kuvasi pelaajakäytävällä ja pukuhuoneiden läheisyydessä, kun Manchester Cityn ja Southamptonin pelaajat saapuivat Etihad Stadiumin uumeniin valmistautumaan Valioliiga-otteluun, joka pelattiin viime sunnuntaina. Videolle on taltioitu otteita ennen peliä, pelin aikana ja pelin jälkeen.

1-1-tasapeliin päättyneessä ottelussa nähtiin pelaajien jälleennäkemisiä, kuten Cityn Raheem Sterlingin ja Southamptonin Nathan Redmondin. Lisäksi vieolla nähdään, kun paluun Cityn avauskokoonpanoon tehnyt Vincent Komapny psyykkaa pelikavereitaan ennen toista puoliaikaa. Lisäksi Ylävitosia nähdään paljon, pelkästään jo junioreiden ja Cityn pelaajien välillä.

Katso video yläpuolelta artikkelikuvan kohdalta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!