© Kuva: Getty Images

Yllätysnimiä Englannin maajoukkueeseen!

Väliaikaismanageri Gareth Southgate on valinnut joukkueensa MM-karsintoihin Maltaa ja Slovakiaa vastaan. Listalla on muutama yllätys.

Loukkaantuneet Adam Lallana ja Nathalien Clyne ovat poissa, tilalle Southgate nosti Manchester Unitedin Jesse Lingardin ja Stoken Glen Johnsonin, joka on ollut maajoukkueessa viimeksi 2014.

Myös 19-vuotias ManU:n Marcus Rashford palaa ryhmään.

– Halusin säilyttää tietyn jatkuvuuden joukkueessa, koska mielestäni karsintojen avaus oli hyvä ottelu. Muutama loukkaantuminen piti paikata toki, Southgate sanoi Englannin jalkapalloliiton sivuilla.

– Oli pakko hiukan muokata joukkuetta, koska Harry Kane ja Jack Butland sekä Danny Drinkwater, Adam Lallana ja Nathaniel Clyne ovat loukkaantuneina, eikä Luke Shawkaan ole vielä täydessä kunnossa.

– Rashford ja Lingard ovat mielenkiintoisia pelaajia, joiden kanssa olen ennenkin työskennellyt 21-vuotiaiden maajoukkueessa. Halusin heidät mukaan joukkueeseen.

– Tämä on ollut meille kaikille vaikea viikko, mutta yritämme nyt keskittyä vain näiden valittujen pelaajien kanssa työskentelyyn sekä hyvän tuloksen tekemiseen tulevissa otteluissa, Southgate kertoi.