© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic kiitteli joukkuetoveriaan: ”Hän piti meidät pelissä mukana”

Manchester United kävi hakemassa vieraspisteen Anfieldilta Liverpoolin vieraana maanantain ainoassa Valioliiga-ottelussa. Ottelu ei noussut suurien klassikoiden joukkkoon, mutta ManU:n tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimovic oli tyytyväinen tulokseen.

– Mielestäni se oli hyvä tulos, varsinkin toisen puoliajan jälkeen, sillä heillä oli vaarallisia tekopaikkoja. Teemme kokoajan kovasti töitä, mutta töitä riittää vielä paljon, Ibrahimovic kommentoi ottelun jälkeen.

Maaliton tasapeli oli pitkälti ManU-maalivahti David de Gean ansiota, sillä espanjalaiskassari venyi useaan tärkeään torjuntaan ottelun aikana. Joukkuetoveri sai myös Ibrahimovicilta kehut.

– Ne olivat hienoja torjuntoja, siksi hän on maailmanluokan maalivahti. Hän piti meidät pelissä mukana, Ibrahimovic kiitteli.

Piste Liverpoolilta oli varsin mallikas tulos ManU-ryhmältä, sillä Jürgen Kloppin miehistö on tällä kaudella onnistunut kaatamaan isoja seuroja, kuten Arsenalin, Chelsean ja hallitsevan mestarin Leicesterin.

ManU on sarjassa seitsemäntenä, mutta vain viisi pistettä perässä sarjakärki Manchester Cityä. Ibrahimovicin mukaan kausi on pitkä, eikä United-leirissä ole syytä panikoida.

– Useat joukkueet menettävät pisteitä ja jokaisella viikolla voi tapahtua mitä tahansa. Tämä on pitkä taistelu, ja me tulemme olemaan mestaruustaistelussa mukana. Kun asiat loksahtavat kohdalleen, tilanne helpottuu, ruotsalaistähti vakuutteli.

Lähde: goal.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!