© Kuva: Getty Images

23-vuotias Real Madrid -tähti: ”Haluan pelata urani loppuun täällä”

Real Madridissa suureen rooliin tällä kaudella noussutta ranskalaistoppari Raphael Varanea on huhuiltu jo useamman vuoden ajan Valioliigaan. 23-vuotias Varane ei kuitenkaan ole ollut kiinnostunut siirtymään muualle.

Varane on tällä kaudella ollut Real Madrid -valmentaja Zinedine Zidanen luottopelaaja varsinkin, kun topparit Sergio Ramos ja Pepe ovat olleet loukkaantuneena. Peliaikaa on tullut paljon ja ranskalainen on täyttänyt paikkansa hyvin.

Varane tuli Real Madridiin vuonna 2011 ranskalaisesta Lensistä, jonka jälkeen hän on pelannut yli viiden kauden aikana peräti 150 ottelua Madridissa kaikki kilpailut mukaan lukien.

– Tällä hetkellä haluaisin pelata Real Madridissa urani loppuun saakka. Asiat tapahtuvat todella nopeasti tällä alalla, mutta miksi en haluaisi lopettaa uraani täällä. Minulla ei ole mitään syytä lähteä, Varane kertoi Le Figarolle.

On helppo nähdä, että Los Blancos haluaa rakentaa tulevaisuuttaan nuoren Varanen varaan. Real Madridin keskuspuolustus alkaa vanheta, Ramos on 30-vuotias ja Pepe 33-vuotias. Tällä hetkellä Varanen asema Madridissa näyttää hyvin vahvalta.

– Viihdyn todella hyvin täällä. On toki vaikeaa ennustaa tulevaa, mutta en tällä hetkellä näe lähteväni. Haluan jatkaa avauskokoonpanon pelaajana täällä. Se on minun pitkäaikainen tavoitteeni, Varane sanoi.

Ranskalaistopparin sopimus Real Madridin kanssa on kesäkuuhun 2020 saakka, mutta näillä näytöillä jatkoa saattaa tulla pian.

Lähde: Goal