© Kuva: Juha Tamminen

Antti Muurinen jatkaa HIFK:n päävalmentajana myös ensi kaudella

HIFK on tehnyt kauden 2017 kattavan päävalmentajasopimuksen Antti Muurisen, 62, kanssa.

Viime kaudella HIFK säilytti loppukauden mittaisella sopimuksella päävalmentajaksi palkatun Muurisen johdolla sarjapaikan Veikkausliigassa.

– Minulla on erittäin motivoituneet ja innostuneet fiilikset. Päättynyt kolmen kuukauden projekti oli omanlainen prosessi. Sanoin pelaajille päätöskierroksen RoPS-ottelun jälkeen, että tietyt pelaajat ovat joutuneet hieman kärsimään, kun tämän projektin aikana keskittyminen on ollut siinä, että HIFK pelaa Veikkausliigassa myös tulevalla kaudella, Muurinen kertoi seuran nettisivuilla.

Muurinen oli HIFK:n seurajohdon selkeä ykkösvaihtoehto päävalmentajan tehtävään.

– Olemme seuran puolelta erittäin iloisia, että saamme jatkuvuutta Antin alkaneeseen työhön. Kaudella 2016 hänen päätavoite oli varmistaa liigapaikka ja Antin aikana joukkueen suorituskyky oli hyvä. Saavutimme hyviä tuloksia ja pystyimme voittamaan Antin johdolla Veikkausliigan kaikki kolme mitalijoukkuetta loppukauden aikana. Tämä antaa luottoa ja uskoa tulevalle kaudelle, HIFK:n toimitusjohtaja René Österman sanoi.

Muurinen on voittanut valmennusuransa aikana seitsemän Suomen mestaruutta. Vuonna 1981 valmennusuransa aloittanut Muurinen on toiminut aikaisemmin pääsarjatasolla FC Kuusysin, FF Jaron, HJK:n, FC Lahden sekä MyPan päävalmentajana. Suomen A-maajoukkueen päävalmentajana vuodet 2000-2005 toiminut Muurinen on ensimmäinen ja tähän mennessä ainoa suomalaisvalmentaja, joka on valmentanut Mestarien liigassa.

Lähde: HIFK fotboll

Comments are closed.