© Kuva: Getty Images

Arsenal-tähti myönsi tyytymättömyytensä ja vihjasi siirrosta

Arsenalin ranskalaistähti Olivier Giroud myönsi tyytymättömyytensä peliaikaansa tällä kaudella. Loukkaantumiset ja pelikiellot ovat sotkeneet ranskalaishyökkääjän alkukautta.

Arsenal-manageri Arsene Wenger on luottanut alkukaudella Alexis Sancheziin, joka onkin ollut vahvassa vireessä alkukaudella. Sanchez on iskenyt Arsenalille Valioliigassa kuusi osumaa ja Mestarien liigassa maaleja on tullut kaksi.

Giroud on tällä kaudella aloittanut vain yhden ottelun avauskokoonpanossa, joka oli edellinen Mestarien liigan ottelu Ludogoretsia vastaan. Giroud onnistui vielä maalinteossa kyseisessä ottelussa, mutta alkukausi on ollut kokonaisuudessaan haastava.

– Kun katson korokkeelta Arsenalia, joukkue pelaa hyvin ja on aloittanut vahvasti mestaruustaistossa. Sanon itselleni, että juna lähtee ilman minua, enkä saa jäädä liian kauaksi taakse, Giroud sanaili Mirrorille.

Giroud on Daily Starin tietojen mukaan käynyt keskusteluja Wengerin kanssa tulevaisuudestaan Arsenalissa. Miehen sopimus päättyy kesällä 2018, jonka jälkeen edessä saattaa olla seuran vaihto.

– Näen tulevaisuuteni Arsenalissa siihen asti, kunnes sopimukseni loppuu. Mutta en valehtele, on ollut aikoja, jolloin olen ollut pettynyt ja harmitellut tilannettani, Giroud myönsi.

Lähteet: Daily Star, Mirror, Goal

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!