© Kuva: Getty Images

Arsene Wenger tulistui Chilen liitolle: ”Itsemurhapäätöksiä!”

Arsenalin manageri Arsene Wenger käy kuumana Chilen jalkapalloliitolle.

Arsenalin chileläinen supertähti Alexis Sanchez loukkasi takareitensä harjoituksissa MM-karsintojen alla. Hän ei pelaa ensi yönä Kolumbiaa vastaan, mutta saattaa olla mukana ensi tiistaina Uruguayta vastaan. Tämä hirvittää Wengeriä.

– Tiedän hyvin, millaisia takareisivammat ovat. Sain eilen tekstiviestin, että hänellä on sellainen, eikä hän matkusta Kolumbiaan joukkueen mukana. Mutta he haluavat hänen pelaavan ensi viikolla Uruguayta vastaan, Wenger sanoi Mirrorille.

– Meidän pitäisi nyt ehdottomasti saada oma lääkäritiimimme sinne ottamaan magneettikuvat ja selvittämään, kuinka vakavasta vammasta on kyse. En todellakaan halua, että he tekevät siellä jotakin itsemurhapäätöksiä. Sellainen saattaisi uhata hänen uraansa ja pitää hänet äkkiä sivussa jopa kolme kuukautta, Wenger pauhasi.

– Tämä on harmaa alue maajoukkueiden ja seurajoukkueiden välillä. Ymmärrän, että he haluaisivat pelata parhaalla joukkueella, mutta pelaajan terveyden pitää olla etusijalla. Sanchez on pelaaja, joka haluaa aina pelata, vaikka sitten vammankin kanssa. Tässä olisi nyt oltava erityisen tarkkana.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!