© Kuva: Getty Images

Barcelonalta surkea esitys – tuomarivirhe pelasti tappiolta!

FC Barcelona oli melkoisissa purjeissa sunnuntai-iltana Real Sociedadin vieraana. Lopulta ottelu päättyi tasan 1-1.

Se tiesi sitä, että liigan kärjessä lauantaina voittanut Real Madrid on jo kuusi pistettä edellä Barcaa.

Barcelonan peli oli todella halutonta, eikä se saanut avausjaksolla yhtään laukausta Sociedadin maalia kohti. Kun Willian Jose iski kotijoukkueen johtoon, näytti siltä, ettei Barcalla ole eväitä edes tasoihin – yksi tilaisuus tuli kuitenkin heti kuusi minuuttia myöhemmin. Neymar syötti ja Lionel Messi pisti pallon pussiin.

Ottelun 76. minuutilla nähtiin hyvin kiistanalainen tilanne. Isäntien Carlos Vela laukoi ylärimaan ja pallo näytti pomppaavan siitä maaliviivan oikealle puolelle. Se kuitenkin palasi takaisin kentän puolelle, mistä Juanmi siivosi sen sisään. Avustava erotuomari liputti kuitenkin paitsion, mitä tilanne ei ollut.

Barcelonalla on tiukka paikka ensi viikonlopun El Clasicossa Real Madridia vastaan. Tappio tietäisi katalonialaisille jo yhdeksän pisteen takamatkaa.

Comments are closed.