© Kuva: Getty Images

Barcelonan Luis Enrique: ”Romahdimme omiin virheisiin”

Barcelonan päävalmentaja Luis Enrique piti omiensa ensimmäistä 40 minuuttia fantastisina tiistain Mestarien liigan ottelussa Manchester Cityä vastaan. Luotsin mielestä joukkue kaatui lopulta omiin virheisiinsä.

Lionel Messi
vei Barcan johtoon ja näytti jo siltä, että City jää täysin jyrän alle – se tuskin koski palloon pariin kymmeneen minuuttiin avausjaksolla Barcelonan pyörittäessä. Mutta niin vain peli kääntyi ja City juhli elintärkeää 3-1-voittoa kotikentällään.

– Pelasimme fantastiset ensimmäiset 40 minuuttia vieraskentällä huippukovaa vastustajaa vastaan. Mutta sitten teimme isoja virheitä, joista kärsimme. Emme ole koneita, Enrique kertoi lehdistötilaisuudessa ESPN:n mukaan.

– Ensimmäisen maalin virheemme oli erityisen raskas, se muutti koko pelin suunnan. City prässäsi koko ajan ja me teimme virheitä, emme pystyneet enää dominoimaan peliä haluamallamme tavalla.

– Toisella jaksolla emme hallinneet palloa enää juuri lainkaan, mikä näkyy tuloksessa. City käytti virheemme hienosti hyväkseen, Enrique pohti.

Barcelona johtaa yhä lohkoa kaksi pistettä ennen Cityä. Kolmantena olevaan Mönchengladbachiin on eroa viisi pistettä, kun lohkovaiheessa on jäljellä kaksi ottelua.

– En ole huolissani tai yllättynyt, tämä kuuluu jalkapalloon. Mutta on se outo tunne, kun pelaamme ensin 40 minuuttia fantastisesti, mutta sitten kaikki romahtaa. Kunnia Citylle, he pelasivat erinomaisesti ja tekivät lopulta vähemmän virheitä kuin me.