© Kuva: Getty Images

Chelsea-luotsi hypetti liigan kärkipaikkaa: ”Me todellakin ansaitsemme tämän”

Chelsean tunteikas italomanageri Antonio Conte pursui intoa, kun Chelsea nousi pitkästä aikaa Valioliigan kärkipaikalle nujerrettuaan Evertonin tylysti 5-0.

– Tämä oli loistava ottelu meiltä, todella hyvä suoritus koko joukkueelta. Itseluottamuksen kannalta on erittäin tärkeää johtaa sarjaa. Nyt täytyy vain jatkaa samaan malliin, Conte sanoi BBC:lle.

– Pelaajani todellakin ansaitsevat tämän, koska he ovat osoittaneet erinomaista sitoutumista ja voin kertoa, että he ovat tehneet todella rajusti töitä. Meillä on tällä hetkellä puolustuksessa todella hyvä balanssi, mutta se ei todellakaan tapahdu hyökkäyspelin kustannuksella. Pikemminkin pystymme luomaan koko ajan entistä paremmin maalintekopaikkoja.

Conte halusi nostaa esiin erityisesti yhden pelaajan.

Eden Hazard pelasi uskomattoman pelin tänään. Me kaikki tiedämme, kuinka lahjakas pelaaja hän on. Maalien lisäksi hän tekee kentällä paljon töitä koko joukkueen eteen ja muut pelaajat pitävät siitä. Juuri nyt hän näyttää osaamistaan ja lahjakkuuttaan joka ikisessä pelissä, Conte hekumoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!