Cristiano Ronaldolle sataa rahaa – uusi sponsorisopimus yli miljardin arvoinen

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo on tehnyt sponsorinsa Niken kanssa uuden jatkosopimuksen, joka tuo portugalilaiselle melkoisen summan pankkitilille. Sopimus julkaistiin vain päivä sen jälkeen, kun Ronaldosta tuli parhaiten palkattu urheilija Real Madridin tehtyä jatkosopimuksen Ronaldon kanssa.

Ronaldo sanoo Niken videolla, että nykyinen sponsorisopimus on koko loppuelämän pituinen. Se voi hyvin pitää paikkaansa, sillä Nike on tehnyt ennenkin kovia sponsorisopimuksia, esimerkiksi koripallotähti LeBron Jamesin kanssa, joka oli myös loppuelämän mittainen.

Niken virallisen lausunnon mukaan uusi jatkosopimus on pitkäaikainen, mutta sen tarkempia tietoja ei sponsorijätti antanut.

TMZ:n mukaan Ronaldon sopimus on hyvin samanlainen Jamesin sopimuksen kanssa, joka oli yli miljardin dollarin arvoinen. Marcan mukaan sponsorisopimus tuo Ronaldolle vuodessa peräti 40 miljoonaa euroa.

Ronaldo on ollut Niken kanssa yhteistyössä vuodesta 2003.

Lähteet: Nike, TMZ, Marca, Fox Sports