© Kuva: Getty Images

Eettisen komitean jäseneltä kovaa tekstiä: ”Jos olisin Roman Eremenko, olisin hiljaa”

Venäjän jalkapalloliiton eettisen komitean jäsen Andrei Sozin syytää kovaa tekstiä Roman Eremenkolle.

– Kokaiinista huhuttiin pitkän aikaa. Minua tämä ihmetyttää, sillä onhan Roman syntynyt Suomessa jalkapalloilijan perheessä, eikä mitään enteitä ollut tällaisesta elämäntavasta. TsSKA ei ole syyllinen. Kasvatus alkaa jo lapsuudesta, Sozin sanoo Championatille.

– Minun käy sääliksi TsSKA:ta. Eremenkolle tämä on loppu. Futaajana olemme Eremenkon menettäneet. Ei Roman enää 31-vuotiaana pääse nykyiselle tasolleen. Jalkapalloilijan on otettava rauhallisesti tällainen tilanne. Emme tiedä onko hän aineista riippuvainen vai ei. Jos olisin Eremenko, olisin hiljaa. En näe syytä pyytää anteeksi. Ei se mitään anna.

Huuhkajien ja Moskovan TsSKA:n tähtipelaaja tuomittiin kahden vuoden kilpailukieltoon kokaiinin käytöstä. Uefa tiedotti asiasta perjantaina.