© Kuva: Getty Images

Englannin maajoukkuepelaaja myöntää: ”Olin jo menettää rakkauteni jalkapalloon”

Englannin ja Bournemouthin keskikenttätähti Jack Wilshere kertoo BBC:llä, että oli jo menettää rakkautensa jalkapalloon.

24-vuotias pelaaja siirtyi Arsenalista täksi kaudeksi Bournemouthiin, mikä yllätti monet. Hänellä olisi ollut ottajia ulkomailla isoissa seuroissa.

Wilshere on kärsinyt loukkaantumisista paljon, hän pelasi viime kaudella Arsenalissa vain kolme ottelua jalan murtuman vuoksi.

– En päässyt mukaan mestaruustaisteluun, enkä isoihin peleihin, en pystynyt vaikuttamaan joukkueen tuloksiin millään tavalla. Halusin sitä niin kovasti, mutta kun en pystynyt, olin jo menettää rakkauteni jalkapalloon, Wilshere tunnustaa.

Nyt hän on pysynyt terveenä ja takana on kahdeksan ottelua Bournemouthissa. Lisäksi Gareth Southgate valitsi hänet maajoukkueeseen karsintaotteluun Skotlantia vastaan – ensi kertaa sitten kesän EM-lopputurnauksen.

Vaikka Wilsheren maalitili on vielä avaamatta uudessa joukkueessaan, hän on luonut peräti 14 maalipaikkaa pelikavereilleen, mikä on Valioliigan toiseksi kovin lukema Liverpoolin Jordon Iben jälkeen. Wilsheren mukaan tärkeintä on kuitenkin se, että saa pelata terveenä.

– Minulla on melkoinen loukkaantumishistoria, mutta täällä sen eteen on tehty asioita hiukan toisella tavalla, että pysyisin pelikunnossa, Wilshere kehuu Bournemouthia.

Wilshere on kärsinyt kolmen viime vuoden aikana 12 eri jalkavammasta.

– Nyt yritän vain päästä sellaiseen kuntoon, että olen valmis, jos Arsenal haluaa minut takaisin ensi vuonna. Olisin voinut jäädä Arsenaliin täksi kaudeksi, mutta olisin saanut vain satunnaisesti peliaikaa. Mutta halusin luonnollisesti pelata enemmän. Olen ollut niin paljon loukkaantuneena, että halusin peliaikaa näyttääkseni ihmisille, että olen edelleen kyvykäs pelaaja.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!