© Kuva: Getty Images

Everton kiinnostunut ManU:n siirtohuhuissa pyörineestä laiturista

Everton-manageri Ronald Koeman katsoi keskiviikkoiltana Amsterdamissa Hollannin ja Belgian välistä harjoitusottelua. Huhut lähtivät nopeasti liikkeelle, että Koeman tarkkaili Manchester Unitedin laituri Memphis Depayta.

Depay on ollut jo pidemmän aikaa siirtohuhujen kohteena, eikä hän ole vakuuttanut ManU-manageri Jose Mourinhoa. 22-vuotias laituri on pelannut vain kuudessa ottelussa tällä kaudella Mourinhon alaisuudessa.

Viimeisten tietojen mukaan ManU on suostunut päästämään Depay lainalle, kun tammikuun siirtoikkuna aukeaa. Huhujen mukaan Depayta on viety Turkkiin Fenerbacheen tai Galatasarayhin.

Uusimpana seurana Depayn perässä on Liverpool Echon mukaan Everton. Koeman oli kiinnostunut Depaysta jo ennen kuin entinen ManU-manageri Louis van Gaal nappasi nuoren hollantilaisen Manchesteriin 34 miljoonalla eurolla viime kaudella.

Lehden mukaan Koeman uskoo, että hän pystyisi hyödyntämään Depayn potentiaalin Evertonissa. Kyseessä olisi lainasopimus, mutta ongelmaksi saattaa koitua se, haluaako ManU lainata pelaajansa mahdolliseen kilpailijaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!