© Kuva: Getty Images

Viekö Frank Lampardin tie Steven Gerrardin kanssa Englannin maajoukkueeseen?

Chelsean pitkäaikainen ex-kapteeni ja New York Cityssä kaksi kautta viettänyt Frank Lampard, 38, ilmoitti Instagramissa, että kulunut kausi jää Lampardin viimeiseksi MLS-sarjassa. Lampardin mukaan hän aikoo pian kertoa tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Lampard teki viime kaudella New York Citylle 12 maalia, ja englantilaiskeskikenttäpelaaja kuului joukkueensa ykköstähtiin.

– Nyt kun aikani päättyy New York Cityssä, haluan kiittää useita henkilöitä tuesta ja mukavuudesta minua kohtaan, jota olen saanut viimeisen kahden vuoden aikana kokea. Kaikki ihmiset, jotka tekevät töitä NYCFC:lle, ovat tehneet asettumisestani ja elämisestäni täällä niin helppoa, Lampard kiitteli.

Lampard kiitti myös pelikavereitaan, ja sai myös joukkueen valmentajalta Patrick Vieiralta kiitokset.

– Paljon puhutaan hänen suurista maalimääristään keskikenttäpelaajana, mutta voin kertoa vietettyämme vuoden yhdessä, että hän tuo niin paljon muutakin joukkueeseen kuin vain maaleja, Vieira kehui Daily Mailin mukaan.

Lampard ei vielä kertonut, mitä hän aikoo seuraavaksi tehdä. Lampardia ja Liverpool-legenda Steven Gerrardia, 36, on kosiskeltu jo Englannin maajoukkueeseen valmennustehtäviin, eikä välttämättä ole sattumaa, että molemmat pelimiehet ilmoittivat samoihin aikoihin jättävänsä Pohjois-Amerikan pelikentät. Gerrardin jatkosuunnitelmista voit lukea lisää tästä.

Lampardille varmasti olisi myös jonkinlainen valmennusrooli Chelseassa, jossa hän pelasi pitkän uran ennen siirtymistä Pohjois-Amerikkaan.

– Ryhdyn uuteen hankkeeseen urallani, ja kerron siitä pian lisää, Lampard kirjoitti.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

 

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!