© Kuva: Juha Tamminen

HJK taktikoimassa tähtipelaajansa osto-option kanssa – Riihilahti IL:lle: ”Lähtee, kun lähtee”

HJK:ssa upean viime kauden pelannut kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelos on jatkamassa näillä näkymin Veikkausliigassa, ainakin toistaiseksi. HJK on toimitusjohtaja Aki Riihilahden mukaan käyttämässä option Morelosista.

– Olemme ilmoittaneet Medellinille, että käytämme osto-option Morelosista. Neuvotteluissa on muutama asia vielä auki, Riihilahti kertoi Iltalehdelle.

Riihilahden mukaan neuvotteluissa on vielä monta asiaa sopimatta. HJK pyrkii tekemään lähtökohtaisesti pitkän sopimuksen Morelosin kanssa, vaikka 20-vuotias hyökkääjä saattaakin jatkaa tammikuussa jo uuteen seuraan.

HJK saattaa nimittäin taktikoida Morelosin hankinnalla, sillä hänen perään on kyselty vahvan kauden jälkeen ympäri Eurooppaa. Siirto voisi olla mahdollinen jo tammikuussa. Se tarkoittaisi sitä, vaikka HJK maksaisi suurenkin siirtokorvauksen Morelosista, kolumbialaiskärki ei pelaisi välttämättä ensi kaudella enää Veikkausliigaa, vaan HJK myisi Morelosin eteenpäin.

– Jos tämä sopimustilanne saadaan maaliin, hän lähtee, kun lähtee. Kyllä hänet eteenpäin saadaan vaikka heti, mutta kaikki osapuolet haluavat odottaa hyvää kokonaisratkaisua.

– Kaikki ajallaan, ja tärkeintä on ensin signata hyvä pelaaja meille, Riihilahti jatkoi.

Lue Iltalehden alkuperäinen juttu aiheesta täältä.