© Kuva: Getty Images

Huippuseurat Italiasta ja Englannista ”uuden Yaya Touren” perässä

Vahvaa kautta Serie A:ssa pelaava 19-vuotias Franck Kessie on huippuseurojen tutkalla. Atalantalle neljä maalia tällä kaudella tehnyt norsunluurannikkolainen oli jo lähellä siirtoa Valioliigaan kesän siirtoikkunan aikana.

Talksportin mukaan italialaisjätit Juventus ja Inter ovat kiinnostuneita hankkimaan uudeksi ”Yaya Toureksi” -tituleeratun nuorukaisen. Samassa kilvassa on nyt myös Arsenal ja Sunderland, joka oli jo viime kesän siirtoikkunan aikana lähellä tehdä sopimuksen Kessien kanssa.

Lopulta siirto Sunderlandiin kariutui työluvan hankkimiseen. Nuoren keskikenttäpelaajan agentti myönsi aiemmin, että Arsenalin tarkkailijat ovat olleet seuraamassa Kessien pelejä Italiassa.

Kessien tämänhetkinen markkina-arvo on Transfermarktin mukaan 7,5 miljoonaa euroa, mutta kysynnän vuoksi hinta saattaa nousta vielä roimasti. Juventus on tietojen mukaan valmistellut 10 miljoonan euron tarjousta Kessiestä.

Kessie pelasi viime kauden Cesenassa lainalla Serie B:tä, ja tällä kaudella nuorukainen on murtautunut Atalantan avauskokoonpanon pelaajaksi.

Lähde: Talksport, Goal, La Gazzetta dello Sport

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!