© Kuva: Getty Images

Huippuvireinen Mesut Özil Lontoon derbystä: ”Täysin poikkeuksellinen tunne”

Arsenalin Mesut Özil on pelannut urallaan viisi Pohjois-Lontoon derbyä Tottenhamia vastaan. Hän odottaa jo innolla, että nämä rakkaat viholliset juoksevat kentälle toisiaan vastaan Emiratesilla tänään klo 14.

Ottelussa on kovat panokset. Ja aina kun nämä kaksi seuraa kohtaavat, ilmassa väreilee erityinen jännite. Kyse on todellisesta liigaklassikosta. Arsenal ja Tottenham ovat historian saatossa kohdanneet peräti 165 kertaa.

28-vuotias saksalainen keskikenttätaituri on aloittanut kauden fantastisesti. Hän on tehnyt kolme liigamaalia ja neljässä Mestarien liigan ottelussa neljä maalia. Viikolla Ludogoretsia vastaan Mestarien liigassa Arsenal nousi kahden maalin takaa voittoon. Özil ratkaisi ottelun hengästyttävän hienolla maalilla pari minuuttia ennen loppua.

– Tämä on juuri niitä hetkiä, kun pelaaja tuntee jotakin täysin poikkeuksellista jo pari päivää ennen ottelua. Se on jonkinlaista extraintohimoa. Näet faneja, jotka kyselevät paikallisottelusta koko ajan ja lehdet ovat täynnä spekulaatioita, Özil sanoo Arsenalin nettisivuilla.

– Kaikki fanit haluavat niitä spesiaalihetkiä, jollainen tämä ottelu on. Ja totta kai he haluavat, että me voitamme. Ainoa tavoitteemme kentällä on voittaa tämä peli ja ottaa kolme pistettä.

– Olisi aivan valtavan suuri juttu, jos otamme ne kolme pistettä Tottenhamilta tänään, Özil hekumoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!