© Kuva: Getty Images

Hurja huhu: Real Madrid havittelee Manchester City -tähteä siirtokiellosta huolimatta

Manchester Cityn tähtihyökkääjä Sergio Aguero on Real Madridin kiikarissa, vaikka espanjalaisseuralla onkin edessään UEFA:n asettama siirtokielto.

Daily Mailin mukaan Real Madrid suunnittelee tarjousta Aguerosta ensi kesänä. Real Madrid on valittanut UEFA:n siirtokieltopäätöksestä, ja espanjalaisseura toivoo valituksen käsittelyyn menevän sen verran aikaa, että seura pystyisi vielä ensi kesänä tekemään siirtoja.

28-vuotias Aguero on tehnyt Citylle tällä kaudella Valioliigassa seitsemän osumaa. City-luotsi Pep Guardiola penkitti Agueron vierasottelussa FC Barcelonaa vastaan, jonka takia Agueron asemasta Cityssä nousi nopeasti melkoinen kohu.

Guardiola kommentoi myöhemmin, ettei halua missään nimessä päästää Agueroa menemään. Lisäksi argentiinalainen on itse kertonut viihtyvän Manchesterissa, joten kovin lupaavat ei lähtökohdat siirrolle ole.

Agueron markkina-arvo Transfermarktin mukaan on tällä hetkellä noin 60 miljoonaa euroa.

Toinen Real Madridin tutkalla oleva hyökkääjä on Borussia Dortmundin maalitykki Pierre-Emercik Aybameyang, joka hyllytettiin keskiviikkona seuran Mestarien liigan ottelusta Sporting Lissabonia vastaan, lue aiheesta lisää tästä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!