© Kuva: Getty Images

Hurja huhu: Real Madrid rikkomassa kolmen koplansa – tilalle Dortmund-tähti

Real Madridin hyökkäystrio Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ja Gareth Bale ovat kylväneet tuhoja jo useamman kauden ajan. Eco Diarion mukaan Real Madrid olisi rikkomassa kolmikon ja luopumassa ranskalaistähdestään Benzemasta.

Lehtitietojen mukaan Real Madrid on valmis myymään Benzeman tuodakseen uutta verta hyökkäykseensä. Benzeman paikkaajaksi ollaan tuomassa Pierre-Emerick Aubameyangia Borussia Dortmundista.

Aubameyang on ollut siirtohuhujen kohteen jo pidemmän aikaa. Lisäksi pelaajan ja seuran välit ovat olleet tapetilla, kun Aubameyang hyllytettiin Dortmundin Mestarien liigan ottelusta hieman ennen ottelun alkamista.

Toisena vaihtoehtona pidetään myös suuremman vastuun antamista Alvaro Moratalle, joka on tällä kaudella onnistunut neljästi La Ligassa ja kahdesta Mestarien liigassa. Benzema on onnistunut myös neljästi La ligassa, mutta Mestarien liigassa ranskalaisella on yksi maali vähemmän kuin Moratalla.