© Kuva: Getty Images

Italian maajoukkuemies jättää PSG:n: ”En tiedä tulevaisuudestani”

Italian maajoukkueessa 30 ottelua pelannut 34-vuotias Thiago Motta on kertonut jättävänsä Paris Saint-Germainin tämän kauden jälkeen.

Brasiliassa syntynyt Motta on pelannut Pariisissa viisi vuotta. Hänen sopimuksensa loppuu kesällä, eivätkä osapuolet tule uusimaan sitä.

– PSG on ollut minulle kuin koti. Olen aina sanonut, että haluan olla mukana kehittämässä seuraa ja auttamassa heitä kentällä. Juuri siksi on nyt mielestäni aika lähteä, Motta sanoo Gazzetta dello Sportille.

– En tiedä tulevaisuudestani. Ehkä voisin pelata vielä jossain kasvavassa liigassa, jossakin, missä perheeni viihtyisi. Tai sitten voisin alkaa valmentaa. En tiedä todellakaan, kaikki on aika pitkälle kiinni siitä, millaisia tarjouksia tulen saamaan, Motta kertoo.