© Kuva: Getty Images

Jose Mourinho nosti kolme pelaajaa esiin ManU:n voitossa: ”Kivijalka, tasapaino ja vapaus”

Jose Mourinho seurasi Manchester Unitedin 3-1-voiton Swanseasta katsomon puolelta toimitsijakieltonsa vuoksi.

Manageri näki etenkin avausjaksolla kauden kenties parasta Unitedia.

– Olen todella tyytyväinen. Tämä oli meiltä viileä suoritus ensimmäisestä minuutista asti. Pelaajat hoitivat täsmällisesti ruutunsa pelisuunnitelmamme mukaan, kontrolloimme peliä ja olimme stabiileja, Mourinho sanoi MUTV:lle.

Michael Carrick oli tänään vakaa kivijalkamme, Marouane Fellaini edusti tasapainoa ja Paul Pogba vapautta. Kaikki he yhdessä saivat aikaan hyvän esityksen ja koko joukkueen peli oli oikein positiivinen.

– Meillä oli alla hankala viikko. Tulimme Eurooppa-liigan ottelusta Turkista vasta perjantaina aamulla klo 4. Lauantaina meidän piti lentää jo aikaisin päivällä Swanseaan, mutta koneessa oli vikaa ja lento viivästyi. Olimme perillä vasta kahdeksalta illalla. Ehdimme syömään, mutta iltapäivälepo jäi väliin pelaajilta, Mourinho selvitti.

– Parasta oli, että toivuimme heikoista tuloksista Burleytä ja Fenerbachea vastaan hienoon esitykseen. On tärkeää, että pelaajat pääsevät maaottelutauolle hyvällä mielellä voitto alla.

Zlatan Ibrahimovic iski ottelussa kahdesti, hänellä on urallaan jo 400 maalia kasassa.

– En edes tiennyt tuota. Tiedän vain, että hän on loistava pelaaja tälle joukkueelle. Hänellä oli hetki, kun maaleja ei syntynyt, mutta silloin hän teki todella paljon töitä koko joukkueen eteen. Olen silti erittäin tyytyväinen, että hän palasi jälleen maalitilastoihin, Mourinho sanaili.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!