© Kuva: Getty Images

Jose Mourinho penkitetystä huippuostoksestaan: ”Arsenal-peli ei ollut häntä varten”

Paljon puhetta herättänyt Manchester Unitedin armenialaistähti Henrikh Mkhitarjan saa mahdollisuutensa torstaina Eurooppa-liigassa, kun mies pääsee Jose Mourinhon mukaan irti Feyenoordia vastaan.

Lauantaina Arsenalia vastaan keskikenttäpelaaja ei ollut edes kokoonpanossa, mikä herätti paljon ihmetystä.

ESPN tietää kuitenkin, että manageri Jose Mourinho laittaa hänet avaukseen torstaina, kun Feyenoord saapuu Old Traffordille.

Unitedin fanit ovat olleet raivona, kun edellisillä kaudella Borussia Dortmundissa loistanut Mkhitarjan ei tunnu olevan Mourinhon suosiossa. Manageri on väittänyt moneen kertaan, ettei kesällä 35 miljoonalla eurolla hankittu 27-vuotias pelaaja ole sopeutunut brittifutiksen vaatimuksiin. Ei hän tosin paljon näyttöpaikkojakaan ole saanut: hän on pelannut kauden aikana vain kuudessa ottelussa ja avauskokoonpanossa kerran.

– Hän alkaa olla jo lähellä sitä kuntoa, missä haluan hänen olevan. Kerroin hänelle lauantaina, että hän pelaa Feyenoordia vastaan, Mourinho sanoo.

– Tietenkään hän ei ole ollut tyytyväinen tilanteeseen, mutta hän on käsitellyt sen hyvin, tehnyt paljon töitä ja yrittänyt sopeutua. Lauantaina sanoin hänelle, että Arsenal-ottelu ei ole hänen pelinsä, hän ei nyt tarvitse 10-20 minuuttia ottelun lopusta.

– Hän tarvitsee hyvän ottelun, joko avauksessa tai tauolta sisään. Hän tarvitsee vähemmän painetta saadakseen kykynsä esiin, Mourinho selvitti.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!