© Kuva: Getty Images

Jose Mourinholta jäätävä kuitti Arsene Wengerille: ”En menetä yöuniani sen takia”

Manchester United isännöi tänään, lauantaina, Valioliigan herkkupalassa Arsenalia. ManU-manageri Jose Mourinho ja Arsenal-luotsi Arsene Wenger ovat usein olleet tukkanuottasilla. Myös nyt Mourinho antoi melkoisen piikin Wengerille ennen ottelua.

Mourinho luotsasi Chelsean Valioliiga-mestaruuteen toissa kaudella, kun Wengerin viimeinen mestaruus on vuodelta 2004.

– Mielestäni herra Wenger saa teiltä kaikilta kunnioitusta. En usko, että kunnioitatte minua samalla lailla, varsinkin kun minun mestaruudesta on 18 kuukautta, ei 18 vuotta, Mourinho heitti Mirrorin mukaan.

Mourinhon heitto ei osunut aivan maalinsa, mutta pointti tuli varmasti selväksi.

– En silti menetä yöuniani sen takia, Mourinho jatkoi.

– Tämä ottelu on kahden menestyneimmän Valioliiga-managerin välinen, nyt kun Alex Ferguson ei ole enää kuvioissa, Mourinho sanoi.

Manchester Unitedin ja Arsenalin välistä ottelua voi seurata suorana lähetyksenä lauantaina 19.11. Viasat Jalkapallo -kanavalla ja verkkopalvelu Viaplayssa kello 14.30 alkaen. Viasatin ohjelmatiedot tulevista jalkapallo-otteluista löydät täältä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!