© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp ei riehaantunut liigan kärkipaikasta: ”Nyt ei kannata kuvitella mitään”

Liverpool nousi pitkästä aikaa Valioliigan kärkeen ja esitykset ovat olleet sitä luokkaa, että puheet jopa mestaruudesta eivät ole haihattelua.

Sunnuntaina jalkoihin jäi Watford tennislukemin 6-1. Jürgen Kloppin joukkue pelaa nopeaa ja räiskyvää jalkapalloa.

– Olen todella iloinen. Joukkue pelasi erinomaisesti hankalaa vastustajaa vastaan. He olivat pitäneet kolmessa edellisessä pelissään nollan, eivätkä sattumalta, Klopp sanoi Liverpoolin nettisivuilla.

Manageri ei usko, että liigajohdosta syntyy mitään paineita.

– Nyt ei kannata kuvitella mitään. Jos joku ajattelee, että pisteen liigajohto 11 kierroksen jälkeen on iso merkki loppukauden sujumisesta, en voi auttaa tätä henkilöä. Pysymme viileinä. Totta kai tämä on paras mahdollinen sija tässä vaiheessa kautta, mutta mitään muuta ei ole tapahtunut. Emme puhuneet sanallakaan ennen peliä mistään liigajohdosta.

– Seuraavien kuukausien aikana tapahtuu varmasti paljon asioita. Kuinka positiivisia ne meille ovat, on itsestämme kiinni.

– Näimme eilen, kuinka loistavasti Chelsea pelasi. Manchester City pelasi loistavasti Barcelonaa vastaan. Tottenhamilla on hyvä joukkue, enkä laske Manchester Unitediakaan missään nimessä ulos. Ympärillämme on loistavia joukkueita, joten on pystyttävä pelaamaan koko kausi keskittyneesti ja parhaalla tasolla, Klopp muistutti.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!