© Kuva: Getty Images

Karmiva tilanne Real Madridin harjoituksissa: Ronaldo ja muut supertähdet tarkka-ampujan tähtäimessä

Espanjalainen Santiago Sanchez Ramirez piti Real Madridin tähtipelaajia kiikarikiväärinsä tähtäimessä tavoitteenaan paljastaa seuran heikot turvatoimet, Marca kertoo.

Ramirez on tällä hetkellä syytteessä saman teon tekemisestä Espanjan kuningas Felipen virkaanastujaisissa vuonna 2014. Hän salakuljetti aseita lähellä juhlapaikkaa sijaitsevaan hotellihuoneeseensa, ja olisi omien sanojensa mukaan pystynyt helposti salamurhaamaan kuninkaan.

Miehen tavoitteena on hänen mukaansa ollut paljastaa aukkoja turvajärjestelyissä niin kuninkaan kuin Real Madridin pelaajien tapauksessa.

– Halusin varoittaa turvatoimien heikkoudesta ja siitä, että terroristit voisivat käyttää näitä heikkouksia hyödykseen, mutta virkavalta ei kuunnellut minua, Ramirez kommentoi aikaisemmin El Confidencialille.

Real Madridin pelaajia tähtäimessään pitäessään espanjalaismies oli avoimessa paikassa seuran harjoituskeskuksen Valdebebasin lähellä, josta avautui suora linja kaikkia pelaajia kohtaan. Paikalla oli ollut pelaajien lisäksi miehen mukaan myös seuran puheenjohtaja Florentino Perez. 

Teoistaan videoita ja kuvia sosiaaliseen mediaan ladannutta miestä odottaa pahimmillaan yhdeksän vuoden tuomio.