© Kuva: Getty Images

Kuva: Joel Pohjanpalo teki paluun Bayer Leverkusenin harjoituksiin

Bayer Leverkusenin suomalaistähti Joel Pohjanpalo on palautumassa loukkaantumisesta hyvää vauhtia. Hyökkääjä julkaisi Instagramissa kuvan palattuaan ykkösjoukkueen harjoituksiin.

Pohjanpalo kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa, että kuntoutuminen on sujunut hyvin ja pelikunto lähestyy päivä päivältä.

– Nyt kyse on enää siitä, että tottuu taas pallotatsiin. Tämän kuun aikana haluan takaisin pelikentälle. Ja jos muutaman maalin törkkäisi vielä, Pohjanpalo sanoi Ilta-Sanomille.

Pohjanpalo loukkasi viime syyskuussa joukkueen harjoituksissa jalkapöytänsä. Kuntoutumisen odotettiin vievän kymmenen viikkoa, mutta Pohjanpalo palasi jo reilun kuuden viikon jälkeen joukkueen harjoituksiin. Vielä suomalainen ei voinut olla täysillä joukkueen mukana, mutta kuntoutuminen on silti ollut nopeaa.

Lupaavasti alkanut kausi sai ikävän takapakin, mutta Pohjanpalo vakuuttaa, että peliluvan tultua, ainoa tavoite on nousta taistelemaan peliajasta. Pohjanpalo on yhä Leverkusenin toiseksi paras maalintekijä Bundesliigassa. Edellä on vain Javier Hernandez yhden osuman enemmän tehneenä.

–  En näe mitään syytä, miksen pääsisi kokoonpanoon. Jos muut olisivat jatkuvasti paukuttaneet maaleja, ehkä se olisi vaikeampaa, Pohjanpalo kertoi.

Lue Ilta-Sanomien alkuperäinen juttu aiheestä täältä.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

 

Back in business!!💪💪#bayer04 #stärkebayer #huuhkajat #valioakatemia

Kuva, jonka Joel Pohjanpalo (@jpohjanpalo) julkaisi

Vielä on epävarmaa, pelaako Pohjanpalo ensi tiistaina, kun Leverkusen kohtaa Mestarien liigassa vieraskentällä TsSKA Moskovan. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Viaplay-palvelussa klo 21.45.