© Kuva: Getty Images

Liverpool-luotsi vihjasi – nähdäänkö tammikuussa uusia pelaajia?

Liverpool on aloittanut kauden Valioliigassa vahvasti. Pisteissä Liverpool on sarjan kärjessä yhdessä Manchester Cityn ja Arsenalin kanssa. Liverpool-manageri Jürgen Klopp ei silti lepää laakereilla, vaan haluaa varmistaa, että leveyttä riittää kokoonpanossa.

Klopp vihjasi, että tammikuun aikana Anfieldillä saatetaan nähdä uusia pelaajia.

– Seuraamme markkinoita kokoajan ja totta kai meidän täytyy varautua erilaisiin tilanteisiin ja yksi niistä on loukkaantumiset, Klopp kertoi toimittajille.

Tammikuussa pelataan Afrikan-mestaruuskilpailut, mutta turnaukseen on Kloppin mukaan varauduttu jo entuudestaan.

– Sen me tiesimme tulevan, joten se ei vaikuta tai yllätä meitä, mutta se voi olla hetki, jolloin lähestymme markkinoita, Klopp sanoi.

Kloppin mukaan tarvetta saattaisi olla laitalinkille tai kärjelle, sillä Danny Ings loukkaantui hiljattain ja on sivussa koko kauden. Lisäksi Sadio Mane on tammikuussa lähdössä Afrikan-mestaruuskilpailuihin, joten vaihtoehdot voivat olla nopeasti kortilla.

– Kun Sadio on poissa, meiltä puuttuu laitalinkki. Meillä ei ole kovin montaa laitalinkkiä, sanoisin. Roberto Firmino voi pelata laidalla, jolloin meillä olisi vain kaksi kärkipelaajaa. Näin se vain on.

– Mutta vielä on pitkä matka tammikuuhun, joka on todella kiireinen kuukausi. Jos etenemme Liigacupissa välieriin, tammikuu tulee olemaan vuoden kiireisin kuukausi. Meidän täytyy varautua siihen, se on selvä, Klopp vihjasi.

Lähde: Goal

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!