© Kuva: Getty Images

Liverpoolille helpottava uutinen tähtipelaajastaan: ”Vamma ei ole onneksi paha”

Mainiosti kauden aloittanut Englannin maajoukkuepelaaja Adam Lallana loukkaantui harjoitusottelussa Espanjaa vastaan tiistaina. Tuoreimman tiedon mukaan nivusvamma ei ole vakava.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertoi teamTALK-sivuston mukaan lehdistötilaisuudessa, että Lallanan mahdollisuus pelata jo lauantaina Southamptonia vastaan on 50-50.

– Hänen nivusensa kuvattiin ja vamma ei ole onneksi paha. Ihan tarkkaan emme vielä tiedä, mutta uskoisin, että hänellä on 50 prosentin mahdollisuus olla mukana jo lauantaina, Klopp sanoi.

Klopp ei myöskään ollut varma, mikä on tilanne Brasilian MM-karsintapeleistä vasta palanneiden Philippe Coutinhon ja Roberto Firminon suhteen.

– Nämä maaottelut ovat aina hankalia paikkoja, varsinkin kun aikaero tulee mukaan kuvaan. Mitään loukkaantumisia tai vaivoja heillä ei ole, joten katsomme tilannetta perjantaina uudelleen, Klopp kertoi.

Southampton-Liverpool -ottelua voi seurata suoran lähetyksenä lauantaina 19.11. Viasat Jalkapallo -kanavalla ja verkkopalvelu Viaplayssa kello 17.00 alkaen Mikko Innasen selostamana. Viasatin ohjelmatiedot tulevista jalkapallo-otteluista löydät täältä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!