© Kuva: Getty Images

Legendalle löytyy töitä varmuudella: ”Ovemme on hänelle aina auki”

Entinen Liverpoolin ja Englannin kapteeni Steven Gerrard on kertonut päättävänsä 19 vuotta kestäneen peliuransa.

36-vuotias Gerrard pelasi 710 ottelua Liverpoolissa ja voitti kahdeksan pokaalia seuran kanssa. Viimeisen vuoden hän pelasi MLS:n LA Galaxyssa.

Maajoukkueessa kertyi 114 ottelua, mikä on ennätys Englannissa. Gerrard oli kapteenina kolmessa pelaamassaan lopputurnauksessa.

– Olen ollut erittäin onnekas saadessani kokea niin mahtavia hetkiä urani aikana. Olen todella kiitollinen kaikille Liverpoolissa, maajoukkueessa ja LA Galaxyssa siitä, mitä he ovat tehneet hyväkseni. Pääsin toteuttamaan lapsuuden unelmani, kun sain pukea päälleni Liverpoolin punaisen paidan. Mutta nyt on aika lopettaa, Gerrard sanoi BBC:n mukaan.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertoo, että seurassa ovet ovat aina auki Gerrardille.

– En ole ihan oikea henkilö kommentoimaan Steven Gerrardia, koska olen ollut täällä vain 14 kuukautta. Mutta 186 maalia, jokainen niistä on oma tarinansa. Olen elämäni aikana nähnyt paljon jalkapalloa ja myös Gerrardin pelejä, heh, aika hyvä pelaaja hän oli, Klopp heitti BBC:lle kieli poskessa.

– Ovemme on aina hänelle auki tässä seurassa. Minkä roolin hän ikinä haluaakaan, me olemme valmiit auttamaan häntä. Olen jo keskustellut hänen kanssaan ja Steven on hieno persoona. Hän ei halua, että häntä käsitellään ja kohdellaan minkäänlaisena legendana. Hän on täysin tavallinen kaveri.

– On hienoa, että hän on taas Liverpoolissa. Mielestäni Steven tarvitsee nyt hetken tilaa ja aikaa, katsotaan sitten, mitä tapahtuu, Klopp sanaili.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!