Manchester City hallitsi täydellisesti kotiotteluaan Middlesbroughia vastaan, joka tuskin sai palloa haltuunsa avausjaksolla.

City hallitsi palloa 77-prosenttisesti ja voitti ottelun laukaukset 17-3. Mutta niin vain Middlesbrough pystyi nousemaan Etihadilla 1-1-tasapeliin aivan ottelun lopussa.

Sergio Aguero iski Cityn johtoon 43. minuutilla ja se näytti menevän vääjäämättä menojaan. Toisella jaksolla Aitor Karankan luotsaama Boro piristyi ja sai muutaman paikan. 91. minuutilla hollantilainen Marten de Roon puski pallon George Friendin keskityksestä maaliin.

City johtaa yhä liigaa, nyt sillä on 24 pistettä. Chelsea saattaa kuitenkin mennä ohi, jos voittaa kotonaan Evertonin tänään iltaottelussa, niin myös huomenna pelavat Arsenal ja Liverpool.