© Kuva: Getty Images

Manchester United jää jalkoihin jo Eurooppa-liigassakin – nöyryytys Turkissa

Jose Mourinhon Manchester Unitedilla ei mene hyvin. Tänään tuli Eurooppa-liigassa 1-2-tappio Fenerbachelle.

Maalinteon ottelussa avasi fantastisella saksipotkulla turkkilaisisäntien Moussa Sow, peliä oli pelattu kaksi minuuttia. 59. minuutilla Jeremain Lens iski kotijoukkueelle vapaapotkusta jo 2-0, David De Gea oli tilanteessa täysin suolapatsaana.

United ei saanut missään vaiheessa myllytysvaihdetta päälle. Wayne Rooney kavensi kuitenkin komealla kaukolaukauksella loppunumeroiksi 2-1, kun peliä oli pelattu 89. minuuttia.

Unitedin maalilla De Gea ei torjunut kertaakaan ottelun aikana.

Lohkon toisessa ottelussa Feyenoord jäi Luhanskin kanssa Ukrainassa 1-1-tasapeliin. Kun kaksi kierrosta on pelaamatta, Feyenoord ja Fenerbache ovat seitsemässä pisteessä, Unitedilla pisteitä on kuusi. Kaksi parasta jatkaa lohkosta pudotuspeleihin.