© Kuva: Getty Images

Manchester United virittelee megatarjousta – tarttuuko toisen Valioliigaseuran tähti syöttiin?

Manchester United virittelee megatarjousta, jonka kohteena on West Hamin Dimitri Payet, uutisoi Mirror-lehti.

Helpolla – ja halvalla – ei West Ham tule tähteään päästämään, mutta hinnan asettuessa vähintään 35 miljoonan punnan seutuville, voidaan kauppa hyvinkin nähdä jos ei tammikuussa niin kesällä, uumoilee brittilehti.

Payet teki Hammersin kanssa aiemmin tänä vuonna viisivuotisen diilin, jossa mies tienaa 125 000 punnan viikkopalkkaa.

Mirror uutisoi jo aiemmin, että Payet pohtii, onko hänen uralleen hyväksi jäädä West Hamiin. Paris Saint-Germain on jo ilmaissut kiinnostuksensa pelaajaa kohtaan ja haluaisi tämän jo tammikuun siirtoikkunassa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!