© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedille kaamea takaisku – Zlatan ulkona Arsenal-ottelusta!

Maaottelutauon jälkeen Manchester United saa kotiinsa Old Traffordille huippuvireisen Arsenalin. Sunnuntaina Swanseaa vastaan kahdesti iskenyt Zlatan Ibrahimovic puuttuu rivistä, sillä hän sai ottelussa varoituksen ja on pelikiellossa.

Takaisku on paha, sillä ottelu on Jose Mourinhon joukoille äärimmäisen tärkeä. ManU on jäänyt kärjessä laukkaavasta Liverpoolista jo kahdeksan pisteen päähän, Arsenaliinkin on matkaa kuusi pistettä. Voitolla ero kutistuisi kolmeen, tappiolla venähtäisi yhdeksään, kyse on kirjaimellisesti kuuden pisteen ottelusta.

Zlatan sai varoituksensa rikottuaan Leroy Feriä. Ruotsalainen ei ymmärtänyt ollenkaan korttiaan.

– Minä kun luulin, että juuri Englannissa saa pelata kovaa. Pelasin vain kovaa ja sain varoituksen, mutta mistä virheestä se oikein tuli? Minä en ainakaan tiedä. Ehkä olin liian väsynyt kuullakseni, mitä tuomari sanoi, Zlatan kertoi BBC:lle.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!