© Kuva: Getty Images

ManU ryöstökalastamassa ManCityltä kaksi avainhenkilöä – Cityltä odotettu reaktio

Manchester United jatkaa kilpavarusteluaan ryöstökalastamalla pahalta kilpailijaltaan Manchester Cityltä kaksi arvostettua akatemiascouttia.

The Telegraph -lehden mukaan virkavapaalla olevat Cityn pelaajatarkkailijat Dave Harrison ja Lyndon Tomlinson vaihtavat leiriä 1. tammikuuta alkaen. Scouttikaksikkoa pidetään akatemiatoiminnan avainhenkilöinä seuran haalittua riveihinsä tulevaisuuden tähtiä. Nuoria lupauksia on siirtynyt myös ManUsta Cityyn Harrisonin ja Tomlinsonin aikana.

Brittilähteen mukaan kahdeksan vuotta Cityä palvellut Harrison ja Tomlinson eivät välttämättä ole jäämässä Unitedin ainoaksi saaliiksi Citystä, sillä kiikarissa on myös kaksi muuta scouttia. City on kuitenkin odotetusti reagoimassa Unitedin toimintoihin. City tulee jatkossa tarjoamaan rahakkaampia sopimuksia scouteilleen, sillä osa-aikaiset pelaajatarkkailijat tulevat saamaan entisen 10 000 punnan vuosiliksan sijaan tuplaliksan eli 20 000 puntaa. Kokopäiväiset scoutit saavat myös asiallisen palkankorotuksen, jolla City yrittää pitää Unitedin ja muut kilpailijat loitolla.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!