© Kuva: Getty Images

Mario Balotelli repäisi taas hulvattomalla kommentillaan – kiitteli myös Liverpoolia

Ranskan liigassa Nicessa huippukautta pelaava Mario Balotelli osaa varastaa otsikot kommenteillaan. Tällä kertaa italialaishyökkääjän kommentit olivat kuitenkin positiivista sorttia, vaikkakin melko lennokkaita.

Nicen alkukausi on ollut todellista lentoa. Joukkue on Ligue 1:n kärjessä 12 ottelun jälkeen. Balotellilla on jo suunnitelmat, jos pitkä kausi päättyy mestaruusjuhliin.

– Vielä on pitkä matka, mutta jos voitamme mestaruuden, lennän helikopterilla Nizzan yli, Balotelli kertoi Mediasetille.

Jos on ollut Nicen alkukausi upea, samaa voi sanoa myös Balotellin kaudesta tähän mennessä. Liverpoolista ilmaiseksi Ranskaan siirtynyt italialainen on löytänyt ilon tekemiseensä. Siitä osoituksena kuusi maalia kuudessa Ligue 1 -ottelussa.

– Olen tyytyväinen täällä. Asetuin todella nopeasti tähän fantastiseen paikkaan. Joukkueessa on paljon nuoria pelaajia ja valmentaja on hyvä. Kaikki on ollut myönteistä, Balotelli kehui.

Kehuja sai myös Nicen fanit. Useat olivat jo valmiit hautaamaan Balotellin jalkapallouran, mutta hyökkääjä on noussut jo kolkuttelemaan uudelleen Italian maajoukkueen portteja.

– Liverpool teki minulle palveluksen myymällä minut, Balotelli sanoi.

Lähde: Goal