© Kuva: Getty Images

Mestarien liigassa nähtiin jättiyllätys – Bayern Münchenille shokkihoitoa

Mestarien liigan keskiviikon kierros lähti käyntiin todellisella jättiyllätyksellä. Venäläinen FK Rostov nimittäin onnistui kaatamaan hallitsevan Saksan mestarin Bayern Münchenin viileässä Rostov-na-Donun illassa maalein 3-2.

Bayern meni ottelussa 0-1-johtoon Douglas Costan maalilla. Rostov tuli tasoihin ennen taukovihellystä, kun Costa antoi harhasyötön, jonka seurauksena kotijoukkue karkasi vastahyökkäykseen ja Sardar Azmoun viimeisteli tasoituksen.

Toisella puoliajalla Jerome Boateng rikkoi rankkarialueella Rostov-hyökkääjää, josta vihellettiin kotijoukkueelle rangaistuspotku. Dmitri Poloz laittoi pallon pilkulta varmasti maaliin.

Vierasjoukkue kuitenkin tuli nopeasti tasoihin. Alle kaksi minuuttia Rostovin johtomaalista, Juan Bernat toi vieraat tasoihin.

Kotijoukkueen voittomaalin viimeisteli 67. minuutilla Christian Noboa. Bayern painoi hurjasti lopussa kohti Rostov-maalia, mutta venäläisseura kesti loppurynnistyksen.

Tappion myötä Bayernin lohkovoittohaaveet kokivat kovan kolauksen. Jos Atletico Madrid ottaa yhdenkin pisteen tämän illan ottelusta PSV:tä vastaan, tietää se Bayern Münchenille toista sijaa lohko D:ssä.