© Kuva: Getty Images

Paul Pogba ManU:n kriisistä: ”Olemme kuin kirottuja”

Manchester Unitedin peli on tuloksellisesti täysin hukassa. Kesällä ME-summalla hankittu ranskalainen Paul Pogba ihmettelee tilannetta.

– Olemme jo alkaneet miettiä, että meitä vaivaa joku kirous. Ihan sama mikä joukkue tänne tulee, Arsenal, West Ham, mikä vain. Me dominoimme peliä, mutta voittoja ei tule. On ihan varmaa, että onnemme kääntyy vielä, Pogba pohti SFR Sportilla.

– Olen yhä erittäin luottavainen, koska pystymme luomaan koko ajan maalipaikkoja. Luotan tähän joukkueeseen täydellisesti. Nyt on vain jaksettava keskittyä pienempiinkin yksityiskohtiin. Menetämme nyt tyhmiä pisteitä, mutta tämä ryhmä pystyy kääntämään tilanteen.

Yhden ilonaiheen Pogba löysi pelaamisesta.

– Löydämme toisemme Zlatan Ibrahimovicin kanssa oikein hyvin nyt. Täytyy toivoa, että hän jatkaa maalintekoa samaan malliin.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!