© Kuva: Getty Images

Pep Guardiola hehkuttaa: ”Hän pelasi uskomattoman ottelun!”

Manchester City rökitti Barcelonan 3-1 Mestarien liigassa tiistaina. Manageri Pep Guardiola ylisti joukkuettaan ja erityisesti Sergio Agueron panosta.

Ilkay Gündogan teki kaksi osumaa ja Kevin De Bryune yhden. Aguero oli vahvasti mukana joka tilanteessa.

– Hän pelasi uskomattoman ottelun. Camp Noulla hän ei ollut mukana, koska halusin enemmän kontrolloitua peliä silloin. Sergio on meille valtavan tärkeä pelaaja, ilman häntä emme voi saavuttaa tavoitteitamme. Olen todella iloinen hänen puolestaan, Guardiola hehkutti Cityn nettisivuilla.
.
Guardiola painotti voiton merkitystä koko seuran tulevaisuudelle.

– Jos katsoo ensimmäistä 30 minuuttia, näytti siltä, ettemme pysty kamppailemaan maailman parhaita joukkueita vastaan. Tämä seura ei ole ollut Euroopan kentillä yli 25 vuoteen, kun Barcelona, Real Madrid ja Bayern München ovat pelanneet siellä joka vuosi, Guardiola muistutti.

– Me tarvitsemme aikaa. Olemme pelanneet nyt eri tavalla jalkapalloa 3-4 kuukauden ajan, ja jo nyt voitimme parhaan joukkueen. Nyt tulevat sukupolvet ajattelevat: ”vau, nuo kaverit voittivat maailman parhaan joukkueen!”