Pep Guardiola: ”Luojan kiitos emme kohtaa Bayern Münchenia!”

Manchester City jäi keskiviikkona Mestarien liigassa tasapeliin Borussia Mönchengladbachia vastaan.

Se tarkoittaa sitä, että Barcelona vahvisti lohkovoiton ja City kakkostilan. Vaikka manageri Pep Guardiola ei ollut tyytyväinen peliin, hän oli tyytyväinen jatkopaikkaan.

– Olemme nyt selvittäneet jatkopaikan itsellemme ja pääsemme helmikuuhun asti keskittymään vain Valioliigaan. On selvää, että tuli vastustajaksi pudotuspeleissä kuka tahansa, siitä tulee todella kova ottelupari. Tässä vaiheessa Mestarien liigaa kaikki jäljellä olevat joukkueet ovat erittäin laadukkaita, Guardiola sanoi BBC:n mukaan.

– Vielä jokunen vuosi sitten kaikki Mestarien liigan alkulohkon pelit eivät olleet kovin vaikeita, mutta nyt tuntuu siltä, että kaikki lohkovaiheessakin mukana olevat joukkueet ovat todella kovia ja ihan mitä tahansa saattaa tapahtua.

Guardiola tuli Cityyn Bayern Münchenista, missä hän valmensi vuodet 2013-2016. Hän oli onnellinen, ettei ainakaan seuraavaksi tarvitse kohdata vanhaa seuraansa. Myös Bayern jää lohkonsa kakkoseksi, kun se hävisi eilen yllättäen Rostoville Venäjällä 2-3.

– Olen aika onnellinen, huh huh, että myös Bayern München tulee sijoittumaan lohkossaan toiseksi, joten emme voi kohdata ainakaan heitä avauskierroksella.

Comments are closed.