© Kuva: Getty Images

PSG-luotsi myönsi karun faktan ajasta ilman Zlatan Ibrahimovicia

PSG on tällä hetkellä Ranskan liigassa kolmantena samalla pistemäärällä, mutta huonommalla maalierolla, toisena olevan Monacon kanssa. PSG:n peräsimeen täksi kaudeksi Sevillasta tullut Unai Emery myöntää, että joukkue totuttelee aikaan ilman ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovicia.

Ibrahimovic teki viime kaudella peräti 50 maalia 51 ottelussa PSG:lle, mutta Valioliiga ja Manchester United kutsui kauden jälkeen ruotsalaishyökkääjää.

– Kun saavuin (PSG:hen), minulle kerrottiin paljon Zlatan Ibrahimovicista. Se on normaalia, hän oli yksi seurahistorian parhaimmista pelaajista. Mielestäni opettelemme yhä pelaamaan ilman häntä, Emery sanoi lehdistötilaisuudessa.

Edinson Cavanille avautui isot saappaat täytettäväksi Ibrahimovicin lähdettyä Manchesteriin. Tähän mennessä uruguaylainen on vastannut huutoon vähintäänkin kiitettävästi. Cavani on tehnyt pariisilaisille 18 maalia 17 ottelussa.

– Edinson tekee paljon maaleja. Hän pelaa hyvin, kun hänellä on itseluottamusta, Emery kehui.