© Kuva: Getty Images

Raheem Sterling avasi kohusiirtoaan Manchester Cityyn: ”Se ei ollut helppoa”

Manchester Cityssä todella vahvaa alkukautta pelaava Raheem Sterling siirtyi suuren kohun saattelemana Liverpoolista Etihad Stadiumille vuonna 2015. 21-vuotias laituri avasi siirron taustoja BBC:n makasiiniohjelmassa.

Cityn maksettu siirtosumma Sterlingistä on yhä kaikkien aikojen kallein englantilaispelaajasta maksettu siirtokorvaus. City maksoi Liverpoolille 62,5 miljoonaa euroa Sterlingistä. Ensimmäinen kausi Cityssä oli iso pettymys, mutta tällä kaudella Sterling on ollut Cityn parhaimmistoa Pep Guardiolan alaisuudessa.

Sterlingin mukaan siirto Liverpoolista Cityyn ei ollut helppo.

– Olen aina rakastanut Liverpoolia. Se on todella iso seura, joka auttoi minua kehittymään. Minulla ei ollut mitään suurempia ongelmia siellä fanien tai kenenkään muunkaan kanssa. Joten se ei ollut helppoa, että asiat menivät lopulta, miten menivät, Sterling kertoi The Premier League Show -ohjelmassa.

Syy siirtoon löytyi Sterlingin mukaan seuran tilanteesta. Liverpool ei ollut menossa Brendan Rodgersin alaisuudessa Sterlingin ja hänen agenttinsa mielestä oikeaan suuntaan. Lopulta Rodgers saikin potkut ja tilalle tuli nykyään valmentava Jürgen Klopp.

– Muistan sanoneeni agentilleni, että jos en ole 22-vuotiaana voittanut mitään ja jos en pelaa isoimmissa kilpailuissa, minun täytyy todella arvioida vaihtoehtojani. Sitä haluaa tehdä kaikkensa, että pelaa korkeimmalla tasolla, Sterling kertoi.

Lähde: Goal, BBC

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!