© Kuva: Getty Images

Real Madrid -legenda puolusteli paljon kritiikkiä saanutta tähtipelaajaa: ”Hän tarvitsee rakkautta”

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane ei ole antanut tähtipelaajalleen James Rodriguezille juurikaan peliaikaa kauden alkupuoliskolla. Rodriguez on ollut myös yhdistettynä siirtohuhuihin. Seuralegenda Roberto Carlos asettui kolumbialaistähden tueksi.

Carlosin mukaan Rodriguez tarvitsisi enemmän luottoa, jotta peliesitykset parantuisivat seurajoukkueessa. Kolumbian maajoukkueessa hyökkäävä keskikenttäpelaaja on tehnyt joukkueelle MM-karsinnoissa kolme maalia.

– Jos James olisi niin huono kuin jotkut sanovat, hän ei olisi Kolumbian maajoukkueen kapteeni. Ihmiset voivat keskustella siitä, mitä hän tekee, mutta hän pelaa silti maailman parhaassa joukkueessa, Carlos sanoi olutyhtiö Mahoun järjestämässä tilaisuudessa.

Rodriguez on onnistunut kerran maalinteossa Real Madridin paidassa ja tarjoillut muutaman maalin johtaneen syötön. Peliaika Zidanen alaisuudessa on jäänyt joka tapauksessa vähäiseksi.

– Hän tarvitsee rakkautta, minäkin tarvitsin sitä yhteen aikaan. Hänen täytyy miettiä, mitä pitäisi parantaa. Hänen täytyy luottaa itseensä, hän on ilmiömäinen pelaaja, Carlos muistutti.

Brassilegendan mukaan Zidane tekee lopulliset päätökset peluutuksesta sen mukaan, ketä hän milloinkin tarvitsee.

– Joskus Zidane tarvitsee häntä, joskus Iscoa. Se on hänen päätös. Olen nähnyt harjoituksissa, että hän (Rodriguez) pärjää todella hyvin, Carlos sanoi

Lähde: Goal