Real Madrid kohtaa keskiviikkona vieraskentällä Legia Varsovan. Zinedine Zidane ei valinnut Real Madridin Puolaan matkustavaan ryhmään kolumbialaistähti James Rodriguezia.

Rodriguez on joutunut Zidanen alaisuudessa enempi vähempi koirankoppiin, sillä peliaikaa ei ole juuri tullut Los Blancosin kivenkovassa ryhmässä. Kolumbialainen oli huhujen mukaan lähdössä Madridista kesän siirtoikkunan aikana, mutta siirtoa ei ikinä tapahtunut.

Lopulta Rodriguez sanoi, että aikoo tehdä kaikkensa, jotta luottoa löytyisi Zidanen alaisuudessa. Tähän mennessä luottoa ei ole löytynyt. Rodriguez pelasi edellisen kerran La Ligassa syyskuun 21. päivä, eli yli kuukausi sitten.

Sen sijaan Espanjan Cupissa tuli täydet minuutit viime viikon keskiviikkona. Lisäksi peliaikaa on tullut jonkin verran Mestarien liigan otteluissa, joissa kymppipaikalla viihtyvä kolumbialainen on onnistunut myös maalinteossa.

Nyt peliaikaa ei tule edes ennalta selvästi heikompaa Legia Varsovaa vastaan. Tiettävästi taustalla ei ole myöskään minkäänlaista vammaa.

Lisäksi Real Madridin ryhmästä puuttuvat Marcelo, jota ilmeisesti lepuutetaan, sekä loukkaantuneet Luka Modric, Sergio Ramos, Pepe ja Casemiro.

Real Madridin ryhmä Puolassa Legia Varsovaa vastaan:

Maalivahdit: Keylor Navas, Kiko Casilla ja Ruben Yanez.

Puolustajat: Daniel Carvajal, Raphael Varane, Nacho, Fabio Coentrao, Danilo ja Alvaro Tejero.

Keskikenttä: Toni Kroos, Mateo Kovacic, Marco Asensio ja Isco.

Hyökkääjät: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale, Lucas Vazquez, Mariano ja Alvaro Morata.