© Kuva: Getty Images

Real Madridille tärkeä uutinen sairastuvalta ennen Madridin derbyä

Ensi viikonloppuna La Ligassa pelataan Madridin kuuma ja tulinen derby, kun Atletico Madrid isännöi isoveljeään Real Madridia. Lokakuun puolesta välistä asti loukkaantuneena ollut Real Madrid -kapteeni Sergio Ramos on palaamassa pelaavaan kokoonpanoon.

Ramos loukkasi polvensa viime lokakuussa ja on ollut sen jälkeen viimeisestä seitsemästä ottelusta sivussa loukkaantumisen takia.

Espanjalaistähti palasi Real Madridin harjoituksiin maanantaina ilman ongelmia, joten Los Blancosin käskijä Zinedine Zidane saa luottopuolustajansa takaisin, mitä luultavimmin, jo ensi viikonloppuna Atleticoa vastaan.

Sen sijaan harjoituksista olivat vielä poissa toinen keskuspuolustaja Pepe, keskikentän pohjapelaaja Casemiro sekä hyökkääjä Karim Benzema.

Madridin derby pelataan ensi lauantaina kello 21.45, ja ottelun voi katsoa Viasatilta.