Legia Varsova isännöi Real Madridia parhaillaan Mestarien liigan ottelussa. Real Madrid meni heti ensimmäisellä minuutilla johtoon 0-1.

Real Madrid lähti otteluun todella hyökkäävällä pelisysteemillä. Los Blancosin kokoonpanoryhmitys oli nimittäin 4-2-4. Hyökkäyksessä aloitti kaksi puhdasta kärkeä Karim Benzema sekä Alvaro Morata, ja laitahyökkääjinä aloitti Gareth Bale ja Cristiano Ronaldo.

Ronaldo ja Bale juonivat myös Real Madridin avausmaalin heti ensimmäisestä hyökkäyksestä 57 sekunnissa. Ronaldo jatkoi päällään pallon Balelle, joka tälläsi upealla laukauksella pallon oikeaan yläkulmaan. Maali oli Real Madridin historian nopein Mestarien liiga -osuma.

Ottelu pelataan poikkeuksellisesti tyhjille katsomoille rangaistuksena Legian kannattajien häiriökäyttäytymisestä Mestarien liigan avausottelussa Dortmundia vastaan.

35. minuutilla Benzema vei vieraat jo 0-2-johtoon Balen syötöstä. Tauolle mentiin 1-2-lukemista, Legian maalin teki Vadis Odjidja komealla laukauksella.