© Kuva: Getty Images

Saksassa nähtiin käsittämättömät maali-iloittelut Mestarien liiga -ottelussa!

Borussia Dortmund ja Legia Varsova vastasivat Mestarien liigan tiistain kierroksen maali-iloitteluista. Dortmund voitti Legian lopulta 8-4.

Ottelussa nähtiin Mestarien liiga -historiaa useampaan otteeseen. Ensimmäinen ennätys rikottiin, kun 25. peliminuutin jälkeen oli jo tykitetty peräti viisi maalia. Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin lopulta seitsemän maalia, kun Dortmund johti taukovihellyksen jälkeen 5-2.

Toinen puoliaika oli maalien muodossa hieman rauhallisempi, mutta ei paljon. Toinen puoliaika päättyi nimittäin 3-2. Illan viimeisen osuman taki paluun loukkaantumisen jälkeen tehnyt Marco Reus, joka teki ottelussa hattutempun ja syötti vielä yhden osuman.

Maalijuhla on Mestarien liigan historian suurilukuisin. Aiempi ennätys oli vuodelta 2003, kun Monaco voitti Deportivon maalein 8-3.